Wilt u alles weten over robotgrasmaaiers?
Afhalen in onze showroom in Geldermalsen

Ruilen en retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop of had u achteraf een ander product gewild?
Dat is geen probleem, bij Vitaro kunt u uw aankoop gemakkelijk gratis ruilen of retourneren. U heeft 14 dagen bedenktijd.
Binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen kunt u een retour aanmelden. Hierna krijgt u nog eens 8 dagen de tijd om het product te retourneren.
Hierbij heeft u twee opties:

  • Het product ruilen voor een ander product*
  • Uw aankoopbedrag terug laten storten*

U kunt artikelen alleen ruilen op vertoon van een geldige kassabon of factuur.
* Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen, is het belangrijk dat het product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

Let op: bedenktijd is geen gebruikstijd!
Houd u er rekening mee dat de bedenktijd bedoeld is om het product te bekijken, niet om het te gebruiken.
Als het product is gebruikt, of als de originele verpakking is vernield of weggegooid, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de eventuele waardevermindering.
Als het product niet meer in de staat verkeert waarin het in de winkel zou staan door het gebruik of door een beschadigde of ontbrekende verpakking, kunnen we u minder geld teruggeven.
Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt.

De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uzelf. U bepaalt zelf via welke bezorgservice u dit doet met inachtneming van onze openingstijden. Vitaro haalt geen pakketten op bij pakketdiensten. U kunt het product ook (na het aanmelden van de retour) op afspraak gratis terugbrengen in onze showroom te Geldermalsen.

Indien u een product wilt ruilen voor een andere variant of maat, kunt u het verkeerd gekochte product naar ons retour sturen. Daarna plaatst u gemakkelijk opnieuw een bestelling met het juiste product. U ontvangt het bedrag van het retourproduct binnen 14 dagen op uw rekening.

Gratis retourneren in onze Vitaro showroom

  1. Neem de pakbon en het product in de originele verpakking mee naar onze showroom in Geldermalsen.
  2. Lever uw pakket bij ons in.
  3. Het bedrag verrekenen we voor u bij de kassa.

Ruilen of retourneren op eigen kosten

Wilt u een product online ruilen of retourneren? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin de volgende informatie:

  • Uw factuurnummer
  • Datum van de aankoop
  • Welk product u wilt omruilen of retourneren
  • De reden van retour/ruilen
  • Uw contactgegevens

Zodra we uw mail in goede orde hebben ontvangen, nemen we uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. We nemen contact met u op om samen tot de beste oplossing te komen.

Vitaro.nl

Bij Vitaro Groentechniek verzekeren u van tuinmachines van de hoogste kwaliteit. Zowel de particuliere tuinier als de vakman ontzorgen we volledig bij aankoop en onderhoud van professionele park- en tuinmachines. Vitaro is een erkend Husqvarna-dealer. Bekijk ons bos- en tuingereedschap ook in onze showroom in Geldermalsen.

Populairste tuinmachines

Klantenservice

Contactgegevens

De Chamotte 15
4191 GT Geldermalsen
0345 576288 [email protected]

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag: gesloten

Copyright 2024 Vitaro | Powered by iClicks
Betaalmethodes