Wilt u alles weten over robotgrasmaaiers?
Eigen service & bezorgdienst

Over ons

Persoonlijk, groot assortiment en volledige service

Vitaro Groentechniek biedt een volledig assortiment van bos en tuingereedschap zoals Riders, grasmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers en meer voor zowel de professionele gebruiker als de consument. Wij zijn erkend dealer van Husqvarna, Aspen, Silky, GTM professional en Robomow. U spreekt bij ons met vakmensen. Wij weten waar het bij aanschaf en onderhoud van tuin producten op aankomt. Wij zorgen voor de persoonlijke aandacht die u en uw gereedschap verdient of dit nou om een enkele machine gaat of een een aantal sets, bij ons bent u op de juiste locatie.

Geschiedenis

Vitaro is van origine sinds 2008 gespecialiseerd in robotgrasmaaiers. In 2015 kreeg Vitaro de mogelijkheid om uit te breiden naar een full service bedrijf voor tuin- en park machines. Deze uitdaging heeft de eigenaar Ruud van Rooij met beide handen aangepakt en zo is Vitaro Groentechniek ontstaan. in de zoektocht naar een goede locatie zijn wij in Geldermalsen aangekomen, hierbij hebben wij de bestaande bedrijfsactiviteiten van Zwiep H.O. voortgezet. Zwiep H.O. is meer dan 30 jaar totaalleverancier geweest in de tuin en park-markt, maar is nu aan het genieten van zijn pensioen.

Vooruit kijken

Wij hebben bij Vitaro een goed beeld van wat onze klanten willen hebben en wat zijn of haar opdrachtgevers verwachten. Mede dankzij deze inzichten hebben wij gezien dat de vraag naar accu gereedschap steeds groter is. Deze trend is blijvend en dat zien wij ook terug bij de nieuwste ontwikkelingen van producenten.

In 2019 zijn wij verhuisd naar het huidige pand, omdat ons vorige pand te klein was geworden. In het nieuwe pand hebben we een ruime showroom, werkplaats voor meerdere medewerkers, voldoende magazijn- en kantoor ruimte.

Middel 2022 is onze nieuwe website met webshop gelanceerd, waarmee we nog beter kunnen voldoen aan de klantwensen van deze tijd. In combinatie met onze full service dienst zal de klant bij ons centraal staan, zowel online als offline.

 

 

Vitaro.nl

Bij Vitaro Groentechniek verzekeren wij u van tuinmachines van de hoogste kwaliteit. Zowel de particuliere tuinier als de vakman ontzorgen we volledig bij aankoop en onderhoud van professionele park- en tuinmachines. Vitaro is een erkend Husqvarna-dealer. Bekijk ons bos- en tuingereedschap ook in onze showroom in Geldermalsen.

Populairste tuinmachines

Klantenservice

Contactgegevens

De Chamotte 15
4191 GT Geldermalsen
0345 576288 [email protected]

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag: gesloten

Copyright 2024 Vitaro | Powered by iClicks
Betaalmethodes